Waarom Legitimus?

Legitimus heeft meer dan 20 jaar ervaring en daarmee kan met recht gezegd worden dat Legitimus expert is in het verhalen van uw letselschade in Nederland.

Maar dat niet alleen. Legitimus is ook expert in het verhalen van uw letselschade in het buitenland. En dat doen niet veel advocaten, letselschadejuristen of schaderegelaars ons na.
Het maakt voor Legitimus niet uit waar u een ongeval heeft gehad. Legitimus kent de weg, spreekt de taal en begrijpt de cultuur.

Ook het verhalen van een loonschade voor u als werkgever is voor Legitimus geen probleem.

En dat alles met oprechte persoonlijke aandacht. Terwijl u bezig bent met uw herstel, zorgt Legitimus voor het regelen van de schade.

Hoge klanttevredenheid.

Voor Legitimus staat u als cliŽnt centraal. U bent tenslotte degene die geholpen moet worden. Daarom is persoonlijk contact enorm belangrijk. Maar ook een goed luisterend oor. Inleven in uw situatie en het begrijpen van uw wensen is voor ons heel belangrijk. U kunt van ons een grote mate van deskundigheid verwachten, met gevoel voor u als mens en slachtoffer. U kunt van ons ook transparantie en duidelijkheid verwachten. Alles gaat in overleg en niets is een geheim. Geen letselschade wordt in achterkamertjes geregeld. U hebt al genoeg aan uw herstel, daarom neemt Legitimus de juridische rompslomp voor u uit handen.

Deze waarden en normen zijn voor Legitimus heel belangrijk. En onze hoge klanttevredenheid laat zien dat eerdere cliŽnte dit zeer waarderen.


Legitimus scoort een fantastische klanttevredenheid met meer dan een 9 !!!
Kwaliteit

Omdat er voor u als slachtoffer als genoeg op u af komt, is het voor Legitimus enorm belangrijk dat u begeleidt wordt door een betrouwbare letselschadejurist. Legitimus respecteert uw belangen en conformeert zich als gekwalificeerd belangenbehartiger aan de kwaliteitseisen die de branche aan ons stelt.

Legitimus onderschrijft de Gedragscodes GBL, GOMA en De Letselschade Richtlijnen en verplicht zich om die na te leven.Een greep uit de tevreden cliŽnten:

Oskar Benne:
Prima uitleg en zeer correcte behandeling van mijn schade geval. En een bevredigend resultaat er boven op. Top service!

Corry Valentijn: Super hoe jorg is en begrip help je met alles in een woord geweldig raad het iedereen aan

Bertjan de Voogd:
Een vervelend geval van letselschade, opgelopen in BelgiŽ, is door Legitimus op een correcte en prettige manier afgehandeld. Een tijdsduur van meer dan 1,5 jaar staat niet in de weg om vol te houden en tot een goed einde te brengen.
Bedankt hiervoor!

Hidde van der Maas: Na een ongeval in Duitsland met Legitimus in contact gekomen. Het eerste contact was goed en een afspraak snel gemaakt.
Op juridisch vlak is Jorg deskundig, duidelijk en sterk in de communicatie. Als persoon vriendelijk, betrokken en stelt de mens centraal.
De samenwerking was zeer prettig en de afhandeling is goed verlopen.

Jan Bullee: Na ons ongeval in Duitsland kwamen we in contakt met Legitimus, tijdens ons eerste gesprek thuis hadden we meteen al een goed gevoel .Jorg van den Enden is gespecialiseerd in buitenlands recht en weet precies hoe het in elkaar steekt en waar hij voor de klant het recht moet halen ,voor ons gevoel is hij er 24/7 mee bezig echt super we zijn blij dat hij voor mij persoonlijk wat heeft kunnen betekenen.

Freek Jol: Snelle, duidelijke, vriendelijke en concrete dienstverlening.

Steffan Visser: Vriendelijke en deskundige letselschadejurist met een netwerk in Belgie.
Branche verenigingen.

Naast het voor de letselschaderegeling zo belangrijke Nationale Keurmerk Letselschade is Legitimus ook aangesloten bij verschillende brancheverenigingen. Kennis delen, krachten bundelen, ervaringen uitwisselen zijn belangrijke onderdelen van deze lidmaatschappen. Maar vooral het zorg dragen voor en instant houden van een hoog kwaliteitsniveau.

Legitimus is lid van:
- Het NIVRE, Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts
- Het NIS, Nederlands Instituut van Schaderegelaars