De drijvende kracht achter Legitimus - Jorg van den Enden.

Nadat ik vele jaren mijn kennis van en ervaring over letselschade had ingezet bij anderen, koos ik begin 2014 voor het zelfstandig ondernemerschap. Zo kies ik primair voor de belangen van u als klant. Binnen- en buitenlandse expertise, korte lijnen en een snelle, efficiŽnte dienstverlening. Daar sta ik voor.

Ik ben er trots op dat ik over veel ervaring beschik in de internationale juridische dienstverlening. In Griekenland en Spanje heb ik gewoond. Daar heb ik ervaren hoe de lokale mensen leven en welke waarden en normen in hun cultuur belangrijk zijn. Die ervaring combineer ik met meer dan 20 jaar werkervaring als onder andere als jurist bij twee grote rechtsbijstandverzekeraars.

Kennis delen en netwerken.
  
Mijn juridische bagage deel ik vooral ook met anderen. Zo vond ik het een eer om in april 2013 het Congreso de Derecho de Circulaciůn in Madrid (hťt verkeersrechtcongres in Spanje) toe te spreken over de verschillen tussen Nederland en Spanje bij het regelen van letselschades.

Verder ben ik als NIVRE register-expert verbonden aan het Nivre en lid van de Europese vereniging van letselschade-experts, Peopil. Daarnaast ben ik lid van het Institute for European Traffic Law, IETL en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars, NIS.

Ik heb een groot internationaal netwerk van contacten opgebouwd met daarin juristen, experts, advocaten en andere deskundigen. Dus met recht een internationaal jurist.

Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn profiel.

Met vriendelijke groeten,

Jorg van den Enden

Dť internationale letselschadejurist


Legitimus.

In het Latijn betekent het woord legitimus: wettig, wettelijk, rechtmatig, billijk.
Voor ons zijn dit kernwoorden. Juist daarom hebben wij deze naam gekozen.


Ons logo.

Ons logo laat u puzzelstukken zien. Deze staan voor de lastige vragen waarmee u te maken kunt krijgen bij letselschade. Het is immers een hele puzzel om uw recht te krijgen. Legitimus helpt u met de oplossing.


Legitimus biedt u deze hulp.

Wij verhalen letselschades nationaal ťn internationaal. Dus in Nederland en daarbuiten. We zijn niet voor niets Dť internationale letselschadejurist.

Lijdt u als werkgever loonschade? Ook die kunnen wij voor u verhalen. Een internationaal juridisch probleem? Legitimus ondersteunt u waar nodig.

Ieder stukje van de juridische puzzel leggen we samen met u op de juiste plaats zodat u aan het eind krijgt waar u recht op hebt. Dat doen we uiteraard onafhankelijk en altijd in overleg met u.