Letselschade in Breda en omstreken.

Op verschillende manieren kunt u slachtoffer worden van een letselschade. Soms door een verkeersongeval. Dan weer is het een hond die bijt. Maar het kan ook een ontplofende fles zijn. Een ding is zeker, een letselschade kan ons allemaal overkomen. Minder zeker weten we hoe de gevolgen zullen zijn. In ieder geval is ieder slachtoffer met een letselschade voor Legitimus uniek. Samen bepalen we dan ook wat de juiste aanpak is.

Het komt wel eens voor dat er discussie ontstaat met een wederpartij over de toedracht van een aanrijding. Fotoīs kunnen dan duidelijkheid geven. Maar wat nu als u geen kans had om fotoīs te maken. Legitimus kent veel verkeerssituaties in Breda en omstreken. En kennen we de verkeerssituatie niet, dan zijn we zo op de betreffende plek om de situatie te bestuderen. Of het nu losliggende stoeptegels op een fietspad in Breda zijn of een onduidelijke kruising in Etten-Leur, Zundert of Oosterhout. Er is geen plek in West-Brabant die we niet kunnen bereiken.

Het maakt voor Legitimus ook niet uit hoe u slachtoffer bent geworden. Of u nu passagier was in de bus die werd aangereden. Of de automobilist in die door de bus werd aangereden. Wij kiezen de beste aanpak voor uw persoonlijke situatie.

Verkeersongevallen.
  
De bekendste veroorzaker van letselschade is een verkeersongeval. Het gebeurt vaak genoeg dat een verkeersregel wordt overtreden en dan is een ongeval snel gebeurd. Waar u ook woont, Legitimus is bij u in de buurt. Of dit nu in Breda, Zundert, Achtmaal, Roosendaal, Etten-Leur, Zevenbergen, Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Gilze, Rijen, Chaam, Dongen of Tilburg is. Veel verkeerssituaties in de regio kennen we. En kennen we de situatie niet, dan zijn we vanuit onze thuisbasis in Breda snel ter plaatste om persoonlijk de situatie te bekijken. Zo weten we als beste over welke verkeerssituatie we praten en kunnen wij u optimaal bijstaan.

Ongevallen op het werk.

ďWaar gewerkt wordt, vallen spaandersĒ is een bekend gezegde. Maar wat nu als u die spaander bent? Ook al heeft een werkgever een grote zorgplicht en zijn de veiligheidsregels steeds strenger geworden, het kan nog steeds misgaan. Gaat het mis? Dan bestuderen wij met u of uw werkgever aansprakelijk is. Omdat een goede verhouding met de werkgever belangrijk is, betrekken we de werkgever zoveel mogelijk bij de schaderegeling.

Schade door dieren.

Omgaan met dieren is leuk. Dieren zijn echte maatjes. Maar dieren hebben ook een eigen wil. En soms gaat het dan wel eens mis. Een paard geeft een trap, een hond bijt in een arm of die hond rent plots een fietspad op. Het houden van dieren brengt ook een risico met zich mee. Als u letselschade oploopt door een handeling van een dier kunnen we voor u de eigenaar aanspreken.

Gebrekkige producten.

Het zal u maar gebeuren. Uw nieuwe fiets heeft een productiefout waardoor u valt. Achteraf blijkt dat het frame niet goed is gelast. Dat kan nare gevolgen hebben. Hiervoor kan de producent aansprakelijk zijn. Samen met u spreken we de producent aan zodat u uw schade vergoed krijgt en dit gebrek zich niet zal herhalen.

Sport en spel.

Sport en spel geven vaak plezier. Helaas kan het wel eens minder plezierig zijn. Bewust door de karatetrap van een tegenstander of onbewust door de tennisbal die over het hek vliegt. In sport- en spelsituaties hoeft de tegenstander niet altijd aansprakelijk te zijn. Samen met u kunnen wij wel beoordelen of en zo ja, bij wie, u uw letselschade kunt verhalen.

Herkent u uw letselschade in een van deze gebeurtenissen? Neem dan contact met ons.

Legitimus uw belangenbehartiger voor letselschade in Breda en omstreken!