Letselschade in het buitenland, dat vraagt om een internationale letselschadejurist.

Veel andere belangenbehartigers richten zich op slachtoffers van ongevallen in Nederland. Legitimus gaat een stap verder. Legitimus werkt internationaal en helpt u ook bij het verhalen van uw letselschade in het buitenland.

Voor Legitimus maakt het dus niet uit waar de letselschade heeft plaatsgevonden. Van een botsing op een kruising in Breda tot de val van een trap in een hotel in Berlijn. Van een fietsongeval in Antwerpen tot een aanrijding in Malaga. En natuurlijk kunt ook rekenen op professionele hulp bij een letselschade na een skiongeval.

Kortom, ook voor een letselschade in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, Spanje of verder weg in Europa is Legitimus uw letselschadejurist en belangenbehartiger!

Legitimus,  de internationale letselschadejurist staat voor u klaar!
Legitimus, de internationale letselschadejurist!

Of het nu in het verkeer is. Of op het werk. Of tijdens uw vakantie in het buitenlandÖ Het is vaak in een fractie van een seconde gebeurd. Een letselschade kan iedereen overkomen. Vaak is een pleister voldoende... soms niet.

Want wat nu als u ineens wel betrokken bent bij een ongeval met een letselschade als gevolg? Wat moet u dan doen? Wat komt er op u af? En hoe gaat het verder? Het is een hele puzzel om uw letselschade te regelen met de wederpartij. Daarbij kunt u zeker hulp gebruiken. Legitimus biedt u professionele juridische hulp. En vrijwel altijd zonder dat het u iets kost.

Legitimus gaat alleen voor het beste resultaat. En doe dat samen met u. Samen maken wij een geheel van de letselschadepuzzel. Ieder stukje leggen u op de juiste plaats, zodat u aan het eind krijgt waar u als slachtoffer recht op hebt.

Met meer dan 20 jaar ervaring en in bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade, weet u dat u bij Legitimus de beste hulp krijgt die u nodig hebt.

En hebt u de letselschade in Nederland opgelopen, dan garandeert Legitimus u een dienstverlening zonder dat het u een cent kost!
Legitimus scoort een fantastische klanttevredenheid met meer dan een 9 !!!
Kijk gerust op de klantervaringen.